1.1.07

Suprajohdan ihan vain huvikseni

Sinne jäi vuosi, kovin nopeasti ohi kiitänyt ja muutamia kohtuullisen ennakoimattomia käänteitä kohdalleni tarjoillut. Ei elämäni paras vuosi muttei toki huonokaan. Toistaiseksi "double-oh-seven" on alkanut harmaasti. Vettä on satanut, ja kaiken ympärille on kuroutunut hauras lasi. Sen läpi katsottuna kaikki on näyttänyt surulliselta. Tunnetta on ollut vaikea ravistaa minnekään, ehkä kaikki on vain eilisestä jäänyt. Periaatteessa join vain kaksi kaljaa, ja Uhrimäen laella kun vuosi vaihtui ja ilotulitteet katosivat sumuun meidän porukkamme oli siellä ja toiset halasivat toisia ja hetken ajan tuntui että ei missään muualla olisi voinut ollakaan kuin siellä. Kiitos ystävilleni ja läheisilleni kuluneesta vuodesta. Ollaan läsnä nyt alkaneenakin.

2 kommenttia:

Cordelia kirjoitti...

Kiitos itsellesi :) Oli hauska ilta, joskin olisi voinut jättää viimeiset juomat väliin. Aamulla asunto oli kuin pommin jäljiltä, matoista en viitsi sanoa mitään.

Ugus kirjoitti...

Heh, kukonlaulun aika oli siis oikea hetki minun poistua. Pommi tai ei pommia, aina jotain läikkyy matoille joka tapauksessa.