25.6.05

We're experiencing technical difficulties

Tällä hetkellä blogin ulkoasuun on ilmennyt kummallinen ongelma, joka estää varsinaisen leipätekstin ja sivupalkin sisällön sopuisan rinnakkaiselon ja jättää sen sijaan palkin vierelle suunnattoman tyhjän tilan. En edes yritä arvailla syytä. Se joko katoaa itsekseen ajan myötä tai ei. Huokaus.

Olisin kiitollinen jos ilmiön esiintymisestä/ei-esiintymisestä raportoitaisiin ja mahdollisia ehdotuksia tilanteen korjaamiseksi saa esittää...

LISÄYS 21.55

Kas peijakas! Hämmentävänkiehtovaa Nurotus-blogia ylläpitävä Marko Niemi lähestyi sähköpostilla koskien tuota blogiongelmaani, ja ehdotti tietyn koodinpätkän poistamista, mikä taas ei ollut Bloggerin templaatin kautta mahdollista, mutta kun kommenttiosastollani tästä mainitsin , päätyi minua aiemminkin teknisissä ongelmissa opastanut Jani sylttytehtaan porteille, koska oli Nuudelisopassa saman probleeman kanssa paininut ja tämän jälkeen melkein osasinkin odottaa että ratkaisu kävelee luokseni, ja niin kävi kuin kävi, että näillä Janin ohjeilla minäkin sain taas tämän ankeanharmaan verkonnurkkani näyttämään edes suht säädylliseltä.

Iso handu molemmille!

Ei kommentteja: