11.12.04

Borobudur

Läksin toisenkin kerran kauppaan, koska päivä näytti kovin kauniilta. Täällä on niin täydellisen huhtikuun alun ilma, että melkein odotti näkevänsä leskenlehtien kurkistavan ojanpientareilta. Kuraa ja niukasti nipistävää viileää. Aamuinen ruisleipähampurilainen paistetulla kananmunalla ei tyynnyttänyt lisäenergiaa vaativaa kehoani ja muistin eilen mainitun tarjouksen, opiskelijakortilla kaksi kasvispizzaa pakastealtaasta eurolla. Siis tie vei Kupittaalle, matkalla syöksyin allikkoon.

[edit one]

Edelläni kassalla oli kaksi keski-ikäistä mieshenkilöä, kummallakin paljon ostoksia. Ensimmäinen näytti stressaantuneelta perheenisältä, jälkimmäinen puliveivarilta, ostoksetkin olivat kovin erilaiset. Kuitenkin kummankin loppusummaksi tuli seitsemäntoista euroa ja viisi senttiä. Fucking weird. Aloin kirkua tämän epäkohdan selittämättömyyden täyttäessä tajuntani ja kassaneiti ojensi kättään kuin tuomiopäivän asetta vaatien pizzoistani euron. Nyt olen jo aterioinut. Kas kummaa, urbaanilegenda piti paikkansa. Se todella maistui kananpojalta.

[edit two]

Lord Boredomin näkemästä blogiunesta muistui mieleeni että viikko sitten näin itse unessa juuri Lord B:n. Kävelimme kaupungin talvisessa keskustassa ja keskustelimme katkeran oloisena siitä, miten nyky-yhteiskunnassa monet tytöt eivät koskaan kasva aikuisiksi naisiksi, vaan jäävät viettämään ikuista teini-ikää. Unessa ei oikeastaan tapahtunut muuta, mutta tätä keskustelua kyllä kesti. Panin merkille, että Lord Boredom näytti erilaiselta kuin olin odottanut. Valkoinen siilitukka ja harmaa tuulitakki. Minua on alkanut kalvaa epäilys siitä, ettei kaikki ole täysin sitä miltä kaikki täysin näyttää.

Ja vaihdetaanpa omakuvakin vaihteeksi vähän iloisempaan.

Kuka on maaninen, kuka?

[edit]

Borobudur.

(Kenellä on liikaa aikaa?)

Ei kommentteja: