23.11.03

Okei, testit on testailtu ja pikkuhiljaa varsinainen sisältö alkaa muodostua. Ongelmia: päivitänkö sivuja kotoa nahkealla modeemiyhteydellä vai raahaudunko jokaista uutta lisäystä varten yliopistolle, joka on suonut meidän opiskelijoiden käyttöön kokonaisen luokallisen tietokoneita? Modeemi on kyllä hidas. Mutta niin on kävelyvauhtikin, marraskuussa.

Sain sentään kotisivuni päivitetyksi. Muutos lähinnä kosmeettinen.

Loppuvuoden ohjelma: kolme esseetä, kaksi oppimispäiväkirjaa, yksi kirjatentti. En varsinaisesti tunne olevani elävässä kulttuurin kentässä kiinni lukiessani Lönnrotista, Snellmanista ja kumppaneista mutta tentittävä silti on. Ilman tenttiä ei tule opintoviikkoja eikä ilman opintoviikkoja saa rahaa jota ilman ei saa kaupasta Pepsiä, opiskelijan morfiinia. Kofeiini kelpaa toki myös lämpimänä, kunhan on Euroshopperia tai Pirkkaa.

"Päivällisen syötyään herra joi kupin kahvia ja istui sohvaan, pannen selkänsä nojaksi pieluksen, joita venäläisissa matkustajakodeissa joustavan villan asemasta täytetään jollakin tiiliä ja mukulakiviä suuresti muistuttavalla."
(Nikolai Gogol, Kuollet sielut)

Ei kommentteja: