5.8.05

Köyhistä maista saa kivaa halpaa tavaraa

Mitä kummaa? Nyt nurkan taakse hipsimässä näätkö pienet jalat? Ja kuulet hihityksen pelottavan jostain alta pensaan...

Se on kuin tontun hahmo! Se piiloon meitä käy, sen perään vaikka kuinka katsoo, jälkeä ei näy. Ja sittenkin... sen kuva piirtyy verkkokalvoon öisin. Se pelottaa ja pienen mielen pakokauhuun saa.

Vaan turhaa pelko.

Tonttu tuo ei viedä tahdo meitä.
Se on kiltti niin kuin tullut ois laumast' enkeleitä.

Se tahtoo meitä muistuttaa, et' taas on perjantai. Ja kuten viime viikko todeks näytti, perjantai on testipäivä...

Ka, perinnekö tämä? Että perjantaisin testi? Eikö pelkää Ugus että tällä tapaa pian käy ohraisesti? Teksti hiipuu pikku hiljaa kunnes jonkun kerran jäljellä on sanoja vain parin lauseen verran.

Ja testitulosta aina uutta!
Niitä netti täynnä on,
ne odottaa vain tilaisuutta!

On mieli levoton.

*

Ensin tein Jaakobilta löytämäni nörttitestin. Toki muistin tehneeni täsmälleen saman testin noin puoli vuotta aiemmin, mutta juuri sillä varjollahan tulosta niin mielenkiinnolla odotinkin. Tuolloin sain tulokseksi onnettoman 6/100. Halusin nähdä olinko puolessa vuodessa nörttiytynyt. Epäilin näin tapahtuneen, vaan vielä mitä. Olin tuostakin piskuisesta tuloksesta tiristynyt yhden prosentin verran alaspäin:

I am nerdier than 5% of all people. Are you nerdier? Click here to find out!

Tätä menoa nörttipisteeni ovat kahden ja puolen vuoden päästä tasan nollassa. Minkä minä sille voin etten tunnista niitä naamoja tuosta testistä? Tunnistavatko nörtit? Tietävätkö he kuinka paljon heidän tietokoneessaan on muistia? Minulla ei ole aavistustakaan. Entä miksi ihmeessä tämä testi liittää nörtteihin alkuainetaulukot? Minulla on ehkä väärä kuva nörteistä. En silti halveksi heitä, vaikka tuo tulokseni niin väittääkin.

Toinen testi Tearcandyn innoittamana. Minun oli kerta kaikkiaan pakko tehdä tämä, koska tiesin, tiesin että tulokseni olisi Tori Amos. Ja se oli!


Which Rock Chick Are You?


Hänen musiikkinsa ottaa sielusta kiinni. Hän lannistaa pelkällä katseellaan kaikki kukkoilevat machorockäijät. Minä palvon Tori Amosta, siis sillä tavalla kuin sana "palvoa" on nykymaailmassa inflaation kärsineenä yleiseen ja yleensä virheelliseen käyttöön levinnyt. Helvetti että riepoo sellainen hyvien sanojen pilaaminen.

Ei kommentteja: