21.5.06

Putaansuu pressaksi

Varsinaisena tapahtumana euroviisut eivät minulle sanottavammin merkitse. Suomen voitto on varmaan viihdehistoriallinen tapahtuma, mutta onko sillä oikeasti muuta merkitystä kuin se, että ensi keväänä saa taas hävetä kun katsoo Finland-versiota euroglobaalista suurspektaakkelista?

Silti olen pirun tyytyväinen siitä että Lordi voitti. Ensimmäinen syy on se, että Lordin kuminaamareihin kätketty Kiss-pastissi oli kertakaikkisen onnistunut keskisormenheilutus tympeän jämähtäneelle kilpailulle. Ottakaa siitä, nättinokkaiset eurohumppaajat. Vieläkö naurattaa.

Toinen, tärkeämpi, syy tyytyväisyyteeni on Lordia vastaan noussut vastustus. Kaikki ahdasmielisten kristillisten argumenttiensa taakse kätkeytyneet yksisilmät saivat tämän voiton myötä nenilleen. Ja minä tykkään aina siitä kun niin käy. Siitä vain tulee jotenkin niin hyvälle tuulelle.

Parasta mitä nyt voisi tapahtua, olisi että viisut ajautuisivat kriisiin ja koko perinne loppuisi tähän. Mikä kunniakas päätös!

Ja niin paskalla piisillä vielä.

2 kommenttia:

exme kirjoitti...

luulen, että YLE:llä on kirottu koko yö, että "ei meidän pitänyt voittaa! uaarrgh! meillä ei ole rahaa kunnon spektaakkelin järjestämiseen!"

ja ensi vuonna koko Suomea ahdistaa, kun on voitettu viisut tänne. sitten pelataan varman päälle, tilataan Ruotsista joku peruspoppi (humppajumppa), ja laitetaan joku nätti tyttö vähissä vaatteissa esittämään se.

ja sen jälkeen ahdistaa koko euroviisuja seuraavaa maailmankolkkaa.

Marimba kirjoitti...

Jaa kun seuraavan vuoden Suomen biisin esittäjiksi on kaavailtu niitä Ändiä ja Maikkia. Orituvalla siis.