18.5.06

Kärpäspaperi

Idea se on lainattukin. Marimba kyseli taannoin että minkäköhänlainen kuva hänestä ihmisille tekstiensä kautta muodostuu. Minäkin olen utelias epsigitionisti ja lainaan käytännön tänne, kasvaa varmaan ihan omin avuin meeminkäiseksi kun sille antaa ravitsevaa ruokaa ja vähän vettä.

Siis: voiko ihan puhtaasti tämän blogin perusteella muodostaa kirjoittajasta tai hänen henkisesta kehityksestään kuvaa? Minkälaista, jos? Ehkä sentään paljastuu vain epäselvä kuvien sarja. Saa tulkita. Rajaus vapaa. Ei ole pakko vastata edes. Jos joku tuntee minut muuta kautta, voi kertoa miten URL-Ugus eroaa IRL-Uguksesta. Ehkei mitenkään. Mikä nyt oikeasti eroisi mistään, ei kai ole mitään konkreettista mahdollisuutta todistaa asian A eroavan asiasta B jos perusasioihin mennään.

No ei, sisällöntuoton delegointihan tämän taustalla enimmäkseen on. Nyt voin huoletta unohtaa päivitykset viikonlopuksi ja keskittyä pelaamaan Kuusnepallani Terracrestaa ja Slapfightia. Vertikaali-shmuppien kärkikastia kumpikin, molemmissa tykittävä Galway-soundtrack.

Myös Jani meemeili. Työpöytää pitäisi tarjota näytille... no mikäpä ettei. Tältä näyttää:Vappua edeltävällä viikolla kuvattu Aurajoki siinä virtailee.

3 kommenttia:

mea kirjoitti...

Älykäs, nokkela, hauska, mielikuvituksekas, lämmin, pitkä, tarkkanäköinen .... eli rakastettava.

Sointu kirjoitti...

Huumorintajuinen (ehkä hieman kiero huumorintaju?), oman tien kulkija, rauhallinen, pohdiskelija, tarkkanäköinen (joudun matkimaan Meaa, mutta kun tuo oli niin osuva adjektiivi). Täysin mahdoton tehtävä tietysti kuvata vierasta ihmistä, mutta näin mutu-tuntumalta...

Jani kirjoitti...

Olet hämmentävä, mutta (tai juuri siksi) kiinnostava; omaa elämääsi sivuavat katkelmasi luovat hyvin kaksisuuntaista kuvaa toisaalta vahvasti oman päänsä sisällä elävästä, toisaalta myös oman, tiiviin ystäväpiirinsä parissa ajoittain hyvinkin viihtyvästä ihmisestä.

Minusta tuntuu, että pelkästään blogin perusteella minulle syntynyt kuva saattaisi poiketa paljonkin siitä, mikä minulle on muodostunut tämän lisäksi muualle jättämistäsi kommenteista. En tiedä toimiiko se omallakin kohdallani, mutta minusta tuntuu, että useimmat ovat samalla tavalla erilaisia omalla reviirillään kuin toisten tonteilla.

Ainakin sukupuolinen ambivalenssi tosin tuntuu kulkevan mukanasi myös kommentteihin.

Pahoittelen, jos tämä kommentti ei ollut kovin älykäs. Oikea silmäni seuraa tässä samalla euroviisuja.