24.5.06

Jo riittää jumanklavita!

Tänään se tapahtui, torille matkalla ollessani vilkaisin tuttuun tapaan kioskin seinästä päivän uutiset ja mittani täyttyi, ylitse se vuosi. Eikö maailmalla enää tapahtu muuta kuin Lordi? Pysähtyikö todellisuus? Kirjoittakaa jo jostain muusta! Pelkkä kuminaamarin näkeminen aiheuttaa nykyisin pahoinvointia. Miksei tässä maassa osata pitää mitään suhteellisuuden rajoissa? Joku tyyppi käy voittamassa laulukilpailun ja hän on seuraava messias. Laulukilpailun voi pyhän tähden! Kun näkisi joskus jotain merkittävää tehneen saavan yhtä vankkumattoman suosion.

Asiat nostetaan sfääreihin ja maailma jatkaa ympärillä mätänemistään. Just näin.

6 kommenttia:

Stello kirjoitti...

Anna nyt ihmisten juhlia, kun Euroviisu-voiton myötä Suomesta tuli vihdoinkin oikea valtio =)

Ugus kirjoitti...

Minä vain kaiken juhlahumun keskellä yhtäkkiä tulin ajatelleeksi miten hienoa se olisi ollut jos KUKAAN ei olisi reagoinut juuri mitenkään Lordin voittoon. Koska sehän oli kuitenkin vain laulukilpailu...

Ja koska se olisi ollut paljon hienompi reaktio kuin tämä toteutunut, minä petyin taas ihmiskuntaan.

Niin ja tietenkin minulla on myös pakonomainen tarve ruveta aina vastarannankiiskiksi.

exme kirjoitti...

tiiätkös siitä netissä kerättävästä adressista Seiskaa vastaan, kun Seiska meni julkaisemaan Lordin kasvot ilman naamaria? siihen tuli vuorokaudessa jo noin 100 000 nimeä. että kyllä kansa jostain innostuu. (saman ihmismäärän kun näkisi vastustamassa hallituksen törttöilyjä. mutta ei kai nyt sentään sellaisesta synny kansanliikettä!)

Ugus kirjoitti...

Tuo addressi itse asiassa sysäsi liikkeelle koko tämän kirjoituksen. Kaksi asiaa jotka saavat suomalaiset kansalaisaktivoitumaan:

1. Cd-levyjen kopioinnin kieltäminen
2. Euroviisuosallistujan pahoinkäsittely juorulehdistössä.

Tämä maa saa minut surulliseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmaskin on, sitä ei sovi unohtaa:

3. Korkeasaaren paviaanit.

Jep.

Ugus kirjoitti...

Pitää paikkansa, kiitos muistutuksesta!