20.3.06

Musavisaa kuin uunista pullaa

Jaakobilla oli tämä jo aikoja sitten, ja jo tuolloin pidin ideaa hauskana; osallistuminen oli kuitenkin mahdotonta ollessani uppoutunut akateemisen tutkimuksen kivuuksiin korvannipukoitani myöten. Nyt Jani palautti meemin mieleeni, ja kas! Eihän minulle ole enää maailmassa muuta kuin aikaa, joten näpräsinpä minäkin omani. Siis viisitoista satunnaisvalikoitua artistia omasta musiikkikokoelmastani, heille netistä etsityt (tietenkin mahdollisimman epätunnistettavat, eheh) kuvat ja ei muuta kuin yleisö arvailemaan. Lupaan palkkion parhaalle. [varauksin]

Sen verran jouduin kuitenkin tämän meemin sääntöjä muokkaamaan, että kun tuossa alkuperäisessä pitäisi käsitellä playlistoja, winamppeja ja random-toimintoja niin sehän ei kohdallani onnistu. Minä kun kuuntelen musiikkia cd-soittimella. Niin kuin sitä pitääkin kuunnella! Tietokone on ihan muita juttuja varten. Arvoin lokerokkaasta cd-hyllystäni 15 lokeroa, joista jokaisesta valitsin ensimmäisenä esiintyvän artistin nimen. Minun levynihän eivät ole tylsässä aakkosjärjestyksessä, joten satunnaisotannasta tuli kerrassaan jännä.

Veikkaan tosin, että Jaakob lienee ainoa lukijoistani, joilla on edes teoreettisia mahdollisuuksia arvata edes puolet näistä. Mutta ei se ole tärkeää. Ei osallistuminenkaan ole. Tätä oli kiva näprätä. On kiva näprätä asioita.Vastaukset kommenttilootaan. Palaan itse sinne parin päivän päästä kertomaan oikean rivin.

12 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kelis! Tuomari Nurmio! (Metsästän jotain surullista lohdustuspalkintoa.)

Marimba kirjoitti...

Mielenkiintoisia kuvia olit löytänyt. Omat hajanaiset tunnistukseni:

1. Nits
2. Tuomari
3. Who?
7. Plastic Ono Band
9. Tehosek.
11. Zappa

eli ei puoliakaan. Tuota puolivälin hippiprogeryhmää en lähtenyt arvailemaan, vaikka se tutunoloiselta vaikuttikin.

Ugus kirjoitti...

Mari nappasi heti kaksi pointsia kärppänä! (nopeudesta saa täällä lisäpisteitä)

Marimba tunnisti peräti viisi. Kolmonen ei ole Who, muut tiesit. No tiesinkin että tietäisit Nitsin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä täytyy sanoa että olen vähän pettynyt. Sulla olisi nyt ollut mahdollisuus käyttää Nuutisten bändikuvaa tai lanseerata Anaalisynnytyksen joukkuekuva muina miehinä. Mutta tämmösiä karvapäitä. En sano mitään.
Isäntä N

Jani kirjoitti...

1. Tämähän on joku brittiläinen draamasarja!
2. Simo Frangen & Alkkarit
3. Rollarit.
4. Charles Manson & The Family
5. Philip Glass?
6. WTF?
7. John ja Yoko ystävineen.
8. MTV.
9. Dingo.
10. Depeche Mode.
11. Tämän minä kyllä haluan tietää.
12. Eihän tuollaista olekaan!
13. I. Alanko Säätiöineen.
14. Nirvana.
15. Kris Kristofferson.

Ugus kirjoitti...

Isäntä,

Anaalisynnyttäjistä ei ole vielä olemassa ryhmäkuvaa, johtuen ehkä osittain siitä, ettemme ole varmoja keitä kaikkia bändissämme on. Kyllä me vielä kokoamme itsemme, kuvia sitten.

Nuutisten bändikuvat... hmm, pitääpä tehdä asian suhteen jotain myöhemmin...

Ugus kirjoitti...

Jani,

saat myös lisäpisteitä viitseliäistä veikkauksista. Heh heh! Viihdyttävistä myös, mitäpä väliä sillä että ne menivät enimmäkseen parin sonninmitallisen verran ohi. Vaan eivät kaikki! Ismo Alanko Säätiö numerolla 13 on nyt tunnistettu. Osuit myös John & Yokon kohdalla oikeaan, joskin edellesi ehdittiin. Oikeastaan pisteen voi antaa myös numerosta 8. "MTV" kun on varsin hyvä määritelmä.

11 on Frank Zappa, kuten Marimba yllä jo tunnisti.

Jani kirjoitti...

Zappa, no se olisi kyllä pitänyt tuntea! Olen ilmeisestikin nähnyt kuvia vain nuoresta Frankista.

Anonyymi kirjoitti...

3. Syd Barrettin aikainen Pink Floyd. 5. Ravi Shankar

Asessori kirjoitti...

Kerpele, nro 3 on Pink Floyd tietenkin! (kuten Anonymoys ehti ensin) Hävetkää! (varmaan ainoa bándi jonka tunnistin heti)

nro 12:sta on samanlainen spanielinkatse kuin Paul Simonilla... Mutta kukas olikaan Ozricin rumpali? Ykkönen on kyllä jotain aivan undergroundia..

jjt kirjoitti...

8. Kelis
10. Ulver

Carmabal kirjoitti...

Mää en ees uskalla. Mää en ees uskalla. Olisi hauska tehdä tuollainen huumorijuttu kuin Jani, mutta se olisi karmea rip-off. En kehtoo.