29.3.07

Olen tehnyt jotain oikein

Aamun Helsingin sanomien mukaan "aika metsässä on saanut elää, elleivät nimet Anna Abreu, Kristiina Brask ja Ari Koivunen ole kertaakaan osuneet silmiin viime aikoina". Minulle kaikki kolme nimeä tulivat ensi kerran vastaan juuri tuossa Hesarin lauseessa. Maan suurimman päivälehden mukaan "metsässä elämiseen" vaaditaan siis tasan yksi asia: omatoiminen päätös jättää katsomatta television viihdesontaa. Ei kyllä yhtään kaduta tämä metsäläisyys. Voisinpa jopa sanoa ettei ole vielä koskaan näin hyvältä tuntunut kun on metsässä asuvaksi sanottu. Ja sitä on sentään tapahtunut vuosien mittaan aika paljon.

12 kommenttia:

Asessori kirjoitti...

Who?

Ugus kirjoitti...

Hei, täällä metsässä on muitakin!

Lord Boredom kirjoitti...

No hitto soikoon, minäkin olisin metsäläinen mutta pahus, "Arista" arvasin, mistä on kyse, se etunimi - sukunimeä en kyllä tunnistanut - on valitettavasti tullut tutuksi, mutta lähinnä Ilta-sanomien verkkosivujen kautta. Että kai minä asun sentään sitten metsikössä, jos en ihan metsässä.

Ugus kirjoitti...

Myönnän nyt minäkin sen verran, että "idols-Ari" on käsitteenä ollut tuttu; ehkä olisin sen perusteella kaikki nuo nimet osannut lopulta oikein sijoittaa...

Kyllä minä muuten sinutkin sinne metsään sijoittaisin. Enempi parempi.

exme kirjoitti...

määki vasta ton kolmannen kohdalla aloin tajuta... mutta pitäshän se ymmärtää, että julkkikset on AINA joko idolsista tai bb:sta...

Cordelia kirjoitti...

Mihin te ihmiset joutuisittekaan ilman mun julkkistuntemustani :) Euroviisujen jälkeen kevään suuri tragedia on, etten näe Idolsin finaalia. Ehkä mullakin urkenee ura Seiskassa, voisin tavata Antti Tuiskun ja mun elämäni saisi jälleen merkityksen.

Ugus kirjoitti...

Niin no, pitihän se arvata että sulle noi nimet on ollut tuttua kauraa jo varmaan viime keväästä asti...

Idols-Antti on kyllä edelleen se ainoa oikea "Idols-"!

Carmabal kirjoitti...

ANTTI TUISKU?! *hytisee pimeässä huoneessa*'

No ihmisillähän on NIIN eri maut juttujen suhteen, mutta silti.. hmm no..

Idols on kamala. Ensinnäkään ne ei yleensä osaa edes laulaa. Pari jaksoa olen katsonut. Se siitä.

Akefalos kirjoitti...

Tämähän onkin kiva kilpailu. Voittaako sillä jotain, jos ilmoittautuu täällä tietämättömäksi? Saako maininnnan itsestään Metsikköuskottavin humanisti -matrikkeliin?

Purkakaamme osiin suosikkiteesi viihde on paskaa: 1) koska se on viihdettä 2) koska sitä näytetään telkkarissa 3) koska tukarit katsovat sitä. Parasta massaviihdettähän on katsella sisään Itäharjun M&M:n akvaariolaseista. Siellä se liha liikkuu.

Ugus kirjoitti...

Juu, täällä kannattaa nyt olla tietämätön, saa ainakin minulta arvostusta.

Mutta onko "viihde on paskaa" muka teesi? Minä olen aina pitänyt sitä kyseenalaistamattomana faktana. Ei kai viihde ole koskaan mitään muuta ollut. Taide on erikseen.

Mikä ihme muuten on tukari?

Akefalos kirjoitti...

Mikä ihme muuten on tukari?

Ne, jotka tekevät tuottavaa ja merkityksellistä päivätyötä, veronmaksajat, yhteiskunnan tukipylväät, joita parjaamalla voi sitten hankkia itselleen helpon älykön maineen. Eivät ne jaksa puolustautua, kun Kotikatukin alkaa ihan kohta.

Ugus kirjoitti...

Ahaa, siis ne jotka minutkin elättävät verorahoillaan. Niitä vartenhan se viihde on tehty kun eivät onnettomat paremmasta tiedä. Sitä tuijottamalla pysyvät tyytyväisinä ja koomassa.

Mutta älykköä minusta ei kyllä saa tekemälläkään. Eikä kai kenestäkään irvailu sellaista tee.