5.9.06

Ei hei oikeesti

Minä olen tottunut elelemään omassa bloginurkassani, muutama ihminen poikkeaa toisinaan moikkaamassa, muuten saan ihan rauhassa olla. Kun Silmänkääntövankilan keskimääräiset kävijäluvut ovat yleensä pysytelleet siinä 60-70 kävijässä per päivä, nakuttaa Sitemeter tätä nykyä mittariin 50 kävijää tunnissa. Arvaattehan kai, mitä nuo kaikki googlella epätoivoisesti etsivät: "Pig Brothel" Alastonkuvia tietenkin. En keksi enää mitään nasevaa sanottavaa kun minua niin masentaa.Lisäys, kello 21.45: Ai mikä kävijäpiikki?11 kommenttia:

b. kirjoitti...

Kuomaseni, olemme samassa venheessä.

Ugus kirjoitti...

Olemme juu. Jonkun pitäisi näyttää Suomen kansalle miltä alaston ihminen näyttää niin niitten kuvia ei sitten tarvitsisi enää netistä etsiä.

b. kirjoitti...

Hämmentävää. Minä olen googlen listalla edelläsi BB:n alastonkuvahaussa, mutta silti hakuja ei ole tullut kuin murto-osa sun määristä. Pikasilmäyksellä väittäisin, että ehkä noin sata uteliasta on tänään tullut etsimään isomman veljen piparia sivuiltani.

Ugus kirjoitti...

No niin näköjään. Käsittämätöntä - varsinkin ottaessa huomioon, että Google näyttää minulta nimenomaan tekstin "Tämä sivusto EI sisällä..." jne.

Kovimmillaan laskurin mukaan oli liikenne iltapäivällä neljän aikaan, jolloin on sivuille osunut noin 90 epätoivoista tunnissa. Vielä nyt illallakin ollaan siellä viisissäkymmenissä.

b. kirjoitti...

Mulla huippu tuli vasta illan lähetyksen jälkeen. Edelleen BB näkemättä, mutta sinnillä katson vielä yhden jakson.

Asessori kirjoitti...

Googlehaun ykkösenä komeilee tuo:
http://www.12345.fi/2005/10/05/suomen-big-brother-alastonkuvat-download-center/
eikä juttu sinänsä, mutta nuo pettyneet kommentit... (ja tietysti fakta, että myös Eduskunnan koneelta oli kyseisillä hakusanoilla hauettu...)

Minun blogiini sen sijaan jaksetaan tulla aina vaan sillä "M*rtina A*tolehti" -haulla....

Asessori kirjoitti...

jahas, liian kapea kommenttiloota, eli
http://www.12345.fi/2005/10/05/
suomen-big-brother-
alastonkuvat-download-center/

Marimba kirjoitti...

Höh. Ei täälläkään mitään.

Ugus kirjoitti...

Hehee, tuo linkkisi takaa löytyvä artikkeli oli ihan neroutta. Onnettomat vielä ruikuttavat kommenteissa että suurentaisitko kuvia, käyvät varmaan kerran päivässä tarkistamassa että onko.

A*tolehteä en edes tunne, joku Nelosen talkshow-juontaja muistaakseni, jostain sellaisen mainoksesta nimi on tuttu...

Ugus kirjoitti...

Marimba,
ole vain sinnikäs! Etsivä varmasti löytää!

esa kirjoitti...

LOL CANNOT LOCATE???!?!?