26.2.06

Ota tästä pastilli, ei sitten harmita enää

Se säälittävä pelleporukka, se onnettomista häviäjistä muodostettu toistaitoinen luuserisakki, "Leijonat", hiiret pikemminkin, meni ja teki juuri sen minkä jokainen järjellä varustettu tiesikin heidän tekevän: hävisi Ruotsille jääkiekossa.

Hävisi.

Ruotsille.

Jääkiekossa.

Mikä syvä onnentunne minut valtaa. Miksi minulla ei ole koskaan kuplajuomaa asunnossani näiden tilanteiden varalta? Yläkerran orankilaumaa muistuttanut ulvonta ja lattiantömistys vaihtui haudanhiljaisuuteen pelin loppupuolella. Hitsi, harmittaako?

Suomi hävisi Ruotsille jääkiekossa, koska Suomi on onnettoman huono jääkiekkomaa, jonka vähät menestykset lienevät tuomaripelin ja dopingin saavutusta.

Suomi hävisi Ruotsille...

Minua hykerryttää niin etten meinaa tuolillani pysyä.

Nöyrry, Suomen leijona. Kumarra syvään ja pitkään. Älä nouse niiltä sijoiltasi, älä luule itsestäsi liikoja enää. Ymmärrä paikkasi ja häpeä kaikkia ennakkoon lausumiasi ylisanoja.

SUUTELE TOMUA SUOMEN LEIJONA!

Harmittaako? Siis se tappio? Ruotsille? Voi voi.

5 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Mietin tässä itseasiassa juuri eilen sitä, kun viime kesänä lopetin bloggaamisen ja lukulista meni samalla täysin remppaan. Mietin, että pitäisikö pitkästää aikaa seurata kunnolla Silmänkääntövankilaa ja tilata se. Tämän kirjoituksen myötä tunnen palaavani jonnekin, mistä lähdin niin kauan aikaa sitten, ja se tunne on mukava.

Marimba kirjoitti...

Jestas. Mikä meihin on mennyt? Istutaan sunnuntaita selvin päin kotona ja kommentoidaan jääkiekkoa...

Ugus kirjoitti...

Tämäpä miellyttävä yllätys, Lord. Katsotaan nyt kuinka kauan jaksat ennen kuin katkaisen pinnasi taas jollain "happomerkinnällä", tuota mieleeni jäänyttä luonnehdintaasi käyttäen, heh...

Marimba, ei tämä ole kommentointia, tämä on vihanlietsontaa.

Jos kerran Jyllands-posten niin kyllä meitsikin...

exme kirjoitti...

kiitos kun kerroit, kuinka ottelussa kävi! itelleni selvis vasta ottelun alettua, että on Suomi-Ruotsi-kultamitalikamppailu menossa. yläkerta katseli sitä kovaa. mietittiin, että saako syytteen uskonnonvapauden rajoittamisesta, jos pyytää vaimentamaan ääntä.

yhdet naapurit riiteli niin kovaäänisesti siitä, kuuluuko niiden ainainen riitely naapuriin vai ei, että teki mieli mennä niidenkin ovelle: kuuluu se, riita ratkaistu, menkää nukkumaan.

(minustakin on kivaa, että Ruotsi voitti. vihaan suomalaisten omahyväisyyttä. vaikka kaikki muutkin kansallisuudet sortuisivat siihen voitettuaan jotakin, minä en ole sitä näkemässä, ja se riittää minulle.)

Asessori kirjoitti...

Itseasiassa ensimmáinen uutinen Suomesta sitten Halosen oli ettá Jellonat hávisivát Ruotsille. (Lehdestá katselen vain kuvat ja numerot ovat samat.)Miten ihmiset viitsivát enáá katsoa látkáá, kun Suomi háviáá joka kerta?

Tosin eivát suomalaiset ole omahyváisiá. Suomalaisia hávettáá olla suomalaisia. Senkin opin taas viimepáiviná, ettei syytá siihen ole. (lukuunottamatta kiekkomenestystá). Vaikka válillá mietityttáá mitá ne norsut meistá ajattelevat.