24.2.07

Euroviisumemorabiliaa

Tuuli viskoi Katariinan hautausmaan ja Ylioppilaskylän väliin jäävällä ankealla kujalla paitsi lunta, myös kiehtovan näköisiä papereita, jotka eivät näyttäneet siltä tavalliselta turhautuneelta luentomuistiinpanosälältä, jota täällä harva se päivä taivaalta tulee niskaan. Jäätävästä olotilasta huolimatta pysähdyin, nappasin yhden lennosta kiinni ja mitä näinkään: viikko sitten Caribialla, noin 15 metrin päässä paperitavaran ja minun kohtaamispisteestä, pidettiin Eurovision laulukilpailun Suomen finaali. Ja mihinkäs nämä ilmassa nyt leijuvat muistiinpanot liittyivätkään kuin siihen. Tässä talteen keräämässäni yksilössä näyttäisi olevan Jani & jetsetters -nimisen yhtyeen kappaleeseen "Musta sulhanen" paitsi lyriikat, myös jonkinlaiset ohjaajan muistiinpanot kameralyhenteineen ja ties mine merkintöineen.

Mitä kiehtovin keräilyesine siis! Oma suhteeni euroviisuihin ei kuitenkaan niin hirmuisen lämmin ole, joten tällä puheella pistän tämän uniikkiesineen myyntiin jotta joku euroviisufriikahtanut (katson sinun suuntaasi, Cordelia) voi sen halutessaan minulta ostaa. Pistetään lähtöhinnaksi vaikka tuollainen kolmekymppiä ja siitä voidaan sitten lähteä tässä kommenttiosastolla sitä reippaasti nostamaan. Antaa tulla tarjouksia!

Ohessa himoittu paperi näytiksi:5 kommenttia:

Carmabal kirjoitti...

Jesus Christ Allmighty! No.. oikeasti olen vain euroviisu vimppakilvan suuren suuri ystävä ja Jani&Jetsetters on suuri inhokkini joten antanee olla.. Mutta kaikkeen sitä voi Turussa törmätäkin! Tulisipa jotain yhtä outoa Kokkolassa joskus vastaan.. Ai niin joo.. mutta Kokkolahan on kokonaan outoutta täynnä.

Unohdin hetkeksi. Momentary elapse.

Cordelia kirjoitti...

Juu törkimyspossulainen! In the name of ystävyys, tuo memorabiilia kuuluu mun lämpimähköön huomaani. Oisit vain kuullut mun sulosanani kyseisen Jetsettersin Janin Marilyniä muistuttavasta ulkonäöstä, joka häikäisi muovisella kauneudellaan. Minä vaadin oikeuksiani!

Ugus kirjoitti...

Hm, nähtävästi maailma ei ole vielä valmis euroviisusälän häpeämättömälle ryöstökauppaamiselle... Perhana... Okei, saat sen ku nähdään.

Cordelia kirjoitti...

Jee, mä olen melkein euroviisuvoittaja!

Muistin tossa äsken teijän talon ohi mennessäni, että ne ruotsin artikkelit pitäis tuoda. Käviskö, jos toisin ne huomenna ennen puolta päivää? Voin kyl laittaa ne muovitaskuun ja pudottaa postilaatikostakin, jos olette matkoilla.

Ugus kirjoitti...

Juu, tuo vaan. Vaihdetaan asiakirjoja kuin agenttielokuvissa ikään.