3.7.07

Seitsemän asiaa jota kukaan ei olisi halunnut minusta tietää

1. Olen ollut yliopistossa kirjoilla pian kuusi täyttä vuotta, pääaineenani kotimainen kirjallisuus, enkä ole koskaan lukenut Seitsemää veljestä. Enkä ainuttakaan Waltaria. Enkä Kalevalaa.

2. Vielä vuonna 2005 en tiennyt, että Espoo on rannikkokaupunki. Luulin sen olevan kokonaan sisämaassa, jossain Helsingin pohjoispuolella. Luulin tuolloin myös Espoon olevan köyhän kansan työläiskorttelihelvetti, mikä käsitys on sittemmin sekin osoitettu vääräksi. Niin ja kuvittelin myös Keravan ja Hyvinkään kuuluvan pääkaupunkiseutuun. Enkä silloin tiennyt että Senaatintori on niin lähellä rantaa. Enkä että Helsingistäkin menee ruotsinlaivoja. Joskus keväällä -05 kaikki nämä käsitykseni muuttuivat.

3. Blogeissa luomani kirjoittajahenkilö on täysin fiktiivinen tarkoin rakennettu konstruktio; minua ei oikeasti ole olemassa.

4. Olin elämäni kovimmassa humalassa 27.-28.11.2004 välisenä yönä. Muisti meni, sammuin suihkun lattialle, oksennuslätäkköön. Kyseessä silkka itsetuhohakuisuus. Toistaiseksi viimeisin kunnon perskänni oli viime joulukuun lopulla 30-vuotisjuhlinnan yhteydessä. Kyllä siinäkin loppuilta katosi.

5. Olen loistava sängyssä, kerta kaikkiaan täydellinen rakastaja kun sille päälle satun.

6. Olin Kysyn vaan.

7. Pelkään edelleen pimeää yhtä paljon kuin lapsena.

7 kommenttia:

exme kirjoitti...

Ei kai Espoo sentään ole rannikkokaupunki?

(En ehkä keksisi itsestäni seitsemää asiaa. Minussa ei ole niin paljon listattavaa.)

Ugus kirjoitti...

No, sitä minäkin ihmettelin toissakeväänä. Mutta kartta kertoo: Espoollahan on rantaviivaa paljon enemmän kuin jollain kämäisellä Turulla.

Jokaisesta ihmisestä keksii seitsemänmiljoonaa asiaa vähintään.

Marimba kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marimba kirjoitti...

6: No et kai vaan!

Ugus kirjoitti...

Jos en minä niin kuka sitten?

M kirjoitti...

Etkä ollut! Olitko? Etkä ollut..

Onko sinulla nyt ns. huumoriblogi tekeillä tämän lisäksi? Löysin yhden perin tutun tuntuisen.

Ugus kirjoitti...

Vaikeaahan se on anonyymiblogin kyseessä ollen todistaa enää suuntaan ja toiseen että kuka oli. Mutta ainakaan enää en ole mitään, kun en sitten Kysyn vaanin aikojen ole yrittänyt huumoriblogata. En tiedä kuka oli Sellisti. En minä ainakaan.