27.3.23

Isona musta tulee sisällöntuottaja

Tarpoessani tänä aamuna lumituiskussa Pitäjänmäen kirjastolle – luonnollisesti pysähdyin matkalla kuvamaan Strömbergin puiston vesiputouksen jäisiä kuohuja – päätin: onhan se nelisen vuotta blogin kesätauoksi jo vähintäänkin riittävä. Niinpä Run / Stop – Restore teki paluun. Vanhenen, asiat hiipuvat muistista, siksi taon havaintojani talteen. Eikä muuten ole niiden havaintojen perusteella tietokonepelaaminen nykyään niin kuin ennen. Oletan, koska enhän minä tiedä. Joystickeja ei nykynuorilla ainakaan ole.

Myös Pieniä ihmeitä on viime viikot ollut aktiivinen. Kun on ollut tylsää, olen paennut Marvel-kokoelmani pariin. Vai oliko "tylsä" se sana mitä hain? Taisikin olla "byrokratiahelvetti" se mitä kuluneeseen pariin kuukauteen on mahtunut. Työkkärin mielestä käyn töissä, itse voin kohtalaisella varmuudella sanoa että en käy. Joten tässä sitä sitten roikutaan kaikkia niitä tukia vailla, joiden avulla kuulemma tässä maassa on ihan liian helppo elellä. Olisipa!

No, työhakemuksia raapustellessa jää tosiaan aikaa myös blogeille.

Iltapäivällä tarvoin sitten uudestaan lumimyrskyyn, tällä kertaa Etelä-Haagan kirjastoon. Muitakin tauolla olevia blogeja palaili mieleen, mutta antaa niiden nyt toistaiseksi uinailla vielä.

3 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

Hei! Sä oot elossa. Mä kadotin blogimaailman vuosiksi ja nyt kun pengoin, olet yksi harvoista joiden blogi on vielä salaamaton <3 Kiitos kun olet ! Mulla on muutama kirjotus kiinniotettavana et pääsen kärryille mut onpas sentään luettavaa netissä roikkuessani!

Susan kirjoitti...

Jep, olen yllättänyt itsenikin pysymällä näissä kuvioissa. Sentään jonkin verran elämän tuomia muutoksia on matkan varrelle mahtunut. Tänä vuonna tulee 20 vuotta blogia täyteen, mitä pitää varmaan juhlistaa sitten aikanansa. Hauska että muinaisen blogosfäärin persoonia vielä ilmaantuu paikalle!

Susan kirjoitti...

(ja kommenttisi oli moderaatiojonossa, minkä vuoksi vastaaminen kesti... enhän minä sinne tule katsoneeksi kun ei kommentteja juurikaan nykyään tule)