23.5.19

Putte-possu soperteli ensin kauhuissaan

Jatkan kehäni kiertämistä ajautumalla tähän aikaan vuodesta jälleen piilopirttiini maalle. Tänä vuonna työhuoneeni täyttyy vanhoista asiakirjoista, oikeuden pöytäkirjoista, isoisäni muistiinpanoista, sukutauluista ja niin edelleen. Ans kattoo, sanoisi paikkakuntalainen.

Otin mukaani lähes metrisen pinon kirjoja, kahdeksan muistivihkoa, seitsemän dvd-boksiakin jos tulee sadeiltoja. Todennäköisesti aika menee kaikkeen muuhun mihin olen suunnitellut, viime vuonna meni käristyskupolin ansiosta siihen ettei kyennyt tekemään mitään, mutta ihan jees sekin oli. No vitsit sikseen, oikeasti kirjoitin kuin hullu puuroa.

Nyt on Löfbergs Lilat omassa kissamukissa ja saunanpesässä valkea. Nurmikon pisimmät kohdat jo pärryytin trimmerillä, huomenna sitten käyn sen kimppuun rivakammin. Paitsi että ennusteen mukaan sataa, eli en kai sitten. Tänne ajaessa tuli mieleeni eräs potentiaalisesti oivallinen blogi-idea, mikä sai muistelemaan kaikkia saavutuksiani tällä glooriattomalla saralla. Tällä hetkellä tämän Silmiksen lisäksi on aktiivinen vain Run / Stop - Restore, mutta onpa noita ollut; laskin päässäni että jos nyt aloittaisin uuden niin se olisi viidestoista tai kuudestoista, ei näissä enää pysy mukana. Olisi pitänyt kirjoittaa aloittamiset ylös johonkin noista muistikirjoista.

Kuulemma nykyään on blogivalmentajiakin. Hymähtelen sellaisille isällisesti päätäni pudistellen.

Ei kommentteja: